{literal} {/literal}
Ros Mari Smykkebutikk
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

🧡 Fri frakt over kr. 350 & gratis gave inkludert 🧡

🍋 Gratis hår scrunchies 🍋

Med din neste bestilling!

Personvern

Hos Ros Mari beskytter vi din personlige integritet og forsøker alltid å ha et høyt nivå av databeskyttelse (for eksempel vil vi aldri selge dine personlige opplysninger til et annet selskap). I disse personvernreglene forklarer vi hvordan vi samler inn og bruker dine personlige opplysninger. De beskriver også dine rettigheter og hvordan du kan benytte deg av dem.

Det er viktig at du leser og forstår personvernreglene og føler deg trygg på vår behandling av dine personlige opplysninger. Du er alltid velkommen til å kontakte oss med eventuelle spørsmål.

Hva er personlige opplysninger, og hva er behandling av personlige opplysninger?

Personlige opplysninger er all slags informasjon som direkte eller indirekte kan tilskrives en levende fysisk person. For eksempel kan bilder og lydopptak som behandles på datamaskin, være personlige opplysninger, selv om ingen navn er nevnt. Krypterte opplysninger og ulike typer elektroniske identiteter (f.eks. IP-nummer) er personlige opplysninger dersom de kan knyttes til fysiske personer.

Behandling av personlige opplysninger er alt som skjer med opplysningene. Enhver handling med hensyn til personlige opplysninger, er en behandling, uavhengig av om den utføres automatisert eller ikke. Eksempler på vanlige behandlinger er innsamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbeiding, overføring og sletting.

Trykk ENTER for å søke