Ros Mari Smykkebutikk
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

⭐ Gratis porto over kr. 250 & gave med alle bestillinger! ⭐

Trendy skjerfknuter

14.01.2021

Kan du klare deg uten et varmt skjerf eller strikket pannebånd her i Norge? Vi har en liten men fin kolleksjon av skjerf fra Nora Norway og JewelCity, pluss tubeskjerf, fluffy skjerf, strikket pannebånd og lette skjerf til varmere dager.

Vi har alle våre forskjellige måter å knyte eller ikke knyte skjerf på og jeg har lagt ved en liten video fra YouTube hvor du kan lære 25 måter å bruke og knyte skjerf på. 

Dersom du ikke liker å knyte skjerf, så prøv et av mine tubeskjerf, som du bare trekker over hode og av sted du kan gå ut i kjølige vinter dager. Her er noen av våre mest populære tubeskjerf.

Tynnere lange skjerf kan du også knyte rundt midjen på en kjole eller bruke som belte. Her er det bare til å bruke fantasien og skjerf er også perfekt å gi bort som gave!

Les mer...

Knytebelter og knuter

13.01.2021

Hvordan du knyter et knytebelte er enkelt, men du kan variere med en vanlig knute, eller dobbel knute dersom du er redd beltet vil løsne. Når du bruker det med bukser så er det kanskje lurt om du bruker en dobbel knute, men en enkel knute om du vil ha det litt løst rund midjen på en kjole.

Dersom du vil ha noe originalt tilbehør når du bruker dress som nå er veldig ‘inn’ for tiden, så kan du og knyte det som et slips, eller en løs knyte rundt halsen, siden Nora Norway knytebelter er så flotte at de ser faktisk ut som stilige smykker.

Skal du på festival, så kan du knyte det rundt hodet i hippie stil eller bruke det som hårbånd? Her er det bare å bruke fantasien, men uansett så er ett knytebelte mye mere fleksibelt enn et vanlig belte med spenne.

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke