Ros Mari Smykkebutikk
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

🖤 Fri frakt over kr. 300 - gratis gave inkludert 🖤

Topp 10 produkter våren 2022

13.03.2022

Her er noen av mine topp utvalgte bestselgere i mars og spesielt populært er sommerfugl øredobber i pastell farger og ribbestrikket pannebånd fra Nora Norway. Våre kunder elsker også Nora Norway's HugMe Bears i bling farger med HugMe gull armbånd og halskjede. Knytebelter fortsetter å være populære, spesielt nå som det blir varmere i luften og kjolene kommer utav skapet. 

 

Les mer...

Topp produkter i november 2021

04.12.2021

Her er mine topp 10 produkter i november 2021 fra Nora Norway og JewelCity. Her har vi rosa og aqua sommerfugl øredobber, HugMe bears og HugMe gull halskjeder og armbånd, pluss flotte ribbestrikket pannebånd fra Nora Norway og luer fra JewelCity.

Les mer...

Trendy skjerfknuter

10.06.2021

Sommeren er endelig her! Vi har en liten men fin kolleksjon av sommer skjerf fra JewelCity og Dansk Copenhagen.

Vi har alle våre forskjellige måter å knyte eller ikke knyte skjerf på og jeg har lagt ved en liten video fra YouTube hvor du kan lære 25 måter å bruke og knyte skjerf på. 

Tynnere lange skjerf kan du også knyte rundt midjen på en kjole eller bruke som belte. Her er det bare til å bruke fantasien og skjerf er også perfekt å gi bort som gave!

 

Les mer...

Smykke trender for 2021

24.02.2021

De siste snart 12 månedene har både fløyet og sneglet seg videre i en tilsynelatende endeløse Teams møter for de fleste. Men hva har det med noe å gjøre? Vel, om du for tiden skjelver midt i en snøhvit vinter oppi Tromsø, så følest kanskje våren 2021 ganske langt unna, men det vil ikke ta tid før den treffer oss firkantet i ansiktet. For tiden teller ned til 20 mars, den offisielle starten på våren, fra min lille leilightet her på Stord.

Så frem til dagene blir varmere og mye lengre, så har jeg satt sammen noen trender for våren 2021. Her har jeg rundet opp 10 fantastiske smykke stiler fra våre venner i Danmark (Dansk Copenhagen) og fra våre venner her i Norge (Nora Norway) som hadde store øyeblikk på våren og sommerens ‘catwalks’. Så kle opp ørene, håndleddene og nakken med noen av disse trendene nå!

1. Fargerike halskjeder med steiner eller kuler

2. Regnbuefargede halskjeder og armbånd

3. Øredobber som ikke matcher

4. Halskjeder med store anheng

5. Gull hoops

6. Armbånd med charms

7. Smykker og ørepynt med frukt (ikke ekte frukt selvfølgelig)

8. Tykke kjeder med dristige anheng

9. Perler med tekstur som freskvannsperler

10. Store blomsterskjerf

Les mer...

Morsdagen gavetips

19.01.2021

Morsdagen er en hedersdag for våre fantastiske mødre, som feires på varierende dato i forskjellige land. I Norge feires morsdagen den andre søndagen i februar. I år faller både morsdagen og Valentines dagen på søndag 14 februar 2021 som også er min lillesøsters gebursdag, så i år blir det ekstra stas på henne. Det skal ikke så mye til og det trenger ikke å være dyrt, men alle mødre trenger å få litt oppmerksomhet på morsdagen. Hos Ros Mari Smykkebutikk har vi fine smykker, armbånd, ørepynt og skjerf som er perfekte som gaver.

Her har vi noen gavetips til mødre i alle aldersgrupper, fra Nora Norway og Dansk Copenhagen.

På morsdagen skal mamma selvfølgelig slippe å bake, så her er det bare å sette i gang og bake en god kake og ta med en flott bukett med blomster!

Ha en fin dag alle mødrer på søndag 14 februar 2021!

Les mer...

Dansk Copenhagen

16.01.2021

Velkommen til en verden av dansk-designede smykker - kvalitet, funksjonalitet og minimalisme

Dansk Copenhagen er et familieeid selskap som har eksistert siden 1971. Siden den gang har det blitt gjort mange endringer. Du kjenner kanskje merket som Dansk Smykkekunst, men i dag går de under navnet Dansk Copenhagen. Likevel manifesterer kvaliteten på danske smykker seg gjennom minimalisme, funksjonalitet og nordisk enkelhet, slik du kjenner det. Dansk drar ofte ut i verden for å finne inspirasjon og ta den med hjem, der de setter den i en DANSK kontekst. Enkle linjer, naturens former og Københavns arkitektoniske struktur er helt essensielle elementer i Dansk design. Hos Dansk Copenhagen tilbyr de deg dansk-designede smykker skapt for å gi deg selvtillit og styrke til å nå dine mål. Det er viktig for Dansk at alle kan føle seg eksklusive, modige og ambisiøse med sofistikerte smykker uten at det koster en formue.

Sølv- og gullbelagte smykker med en nordisk vri

Dansk Copenhagen skandinaviske smykker er laget av rene kvalitetsmaterialer og er nikkelfrie. Alle øreproppene er laget av kirurgisk stål og kan brukes uten risiko for allergi. Smykkene er en kontrastfylt kombinasjon av minimalistiske smykker med enkle og skarpe linjer balansert med moderne og rå statement smykker. Dansk designer stilige og funksjonelle smykker inkluderer halskjeder, armbånd, øreringer og ringer belagt med 14 karat gull, sølv eller rhodium, som ofte er dekorert med fargede steiner eller ekte ferskvannsperler. Dansk tilbyr smykker til enhver anledning som kan hjelpe deg med å fullføre utseendet ditt. Velg mellom elegante, chunky kjeder, sølvøreringer, et lag-på-lag-halskjede eller elegante gullarmbånd med myke former og bankede strukturer. Her er noen av våre Dansk bestselgere:

Les mer...

Knytebelter og knuter

13.01.2021

Hvordan du knyter et knytebelte er enkelt, men du kan variere med en vanlig knute, eller dobbel knute dersom du er redd beltet vil løsne. Når du bruker det med bukser så er det kanskje lurt om du bruker en dobbel knute, men en enkel knute om du vil ha det litt løst rund midjen på en kjole.

Dersom du vil ha noe originalt tilbehør når du bruker dress som nå er veldig ‘inn’ for tiden, så kan du og knyte det som et slips, eller en løs knyte rundt halsen, siden Nora Norway knytebelter er så flotte at de ser faktisk ut som stilige smykker.

Skal du på festival, så kan du knyte det rundt hodet i hippie stil eller bruke det som hårbånd? Her er det bare å bruke fantasien, men uansett så er ett knytebelte mye mere fleksibelt enn et vanlig belte med spenne.

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke